BasisPro Consult heeft diverse mogelijkheden met betrekking tot het tarief.
Wij denken graag mee met de klant en bieden daarom diverse mogelijkheden.

Uurtarief

Het al oude ‘uurtje factuurtje’ lijkt misschien achterhaald, toch ervaren veel mensen dit nog als de meest eerlijke manier. Factureren naar gewerkte uren. Ook bij BasisPro is er de mogelijkheid de afspraak te maken voor een uur tarief. Bij de factuur zal altijd een specificatie zitten van de gewerkte uren. Het uurtarief is afhankelijk van de aantal uren en duur van de opdracht.

Maandtarief

Wanneer bedrijven vooraf willen weten waar ze aan toe zijn, is er de mogelijkheid om een maandelijks tarief af te spreken. Transparant, duidelijk en iedereen weet waar ze aan toe zijn. Vooraf zal er een bespreking zijn over de inhoud van de opdracht en duur van de opdracht. Geen verrassingen achteraf.

Projecttarief

Vooral bij kortere projecten, kan het prettig zijn om een tarief af te spreken voor de gehele opdracht. Hiervoor zullen concrete doelen gesteld moeten worden en duidelijke afspraken over de inhoud van de opdracht.

Voor ieder project maken we heldere afspraken over het tarief. Dit gaat samen met de inhoud en duur van de opdracht. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent. Wel zo prettig.

Afspraak inplannen?

Vraag vrijblijvend een gesprek aan