DuurzaamAan

Uw duurzame energie specialist

Ons doel is om energie te besparen en comfort te verhogen. Als duurzame energie specialist hebben wij kennis van bouw- en installatietechniek en daardoor bent u gegarandeerd van kwaliteit. Dit kan door het installeren van zonnepanelen, het plaatsen van warmtepompen, het aanpassen van huidige installaties, etc. Tevens kunnen wij een energielabel voor uw huis opstellen.

DuurzaamAan levert onder andere:

  • Warmtepompen
  • Zonnepanelen
  • Zonneboilers
  • Groene Daken
logo DuurzaamAan BasisPro

De eigenaar van DuurzaamAan is 8 jaar bezig en mist een stuk inzicht en sturing in zijn bedrijfsvoering. Ons project is dit te realiseren en tegelijkertijd administratieve processen efficiënter in te richten.

Momenteel hebben we een nieuw ERP pakket geïmplementeerd. Daarbij het proces van inkoopfacturen volledig gedigitaliseerd, van binnenkomst tot betaling. Tevens hebben wij een autorisatie toegevoegd en ervoor gezorgd dat de inkoopfacturen op te vragen zijn vanuit het boekhoudpakket.

De volgende stap is het efficient inrichten van het verkoopproces. Hierbij gaan we een digitalisering implementeren en eenvoudiger van offerte naar werkbon naar factuur werken.

Samen naar een efficiënter bedrijf?

Vertel mij meer over jouw onderneming

Vrijblijvend kan er altijd een gesprek aangegaan worden. Een kennismaking is snel geregeld!